Kolekcja buty piłkarskie


 


  


 



 

 cr7 

 Adidas Messi

 adidas x 

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent

 

 

  

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OUTLET

Produkt dnia
Adidas X 15.3 FG/AG Junior
Adidas X 15.3 FG/AG Junior
199,00 zł
NIKE MAGISTA ONDA FG
NIKE MAGISTA ONDA FG
249,00 zł
szt.
NIKE HYPERVENOM PHELON II FG
NIKE HYPERVENOM PHELON II FG
269,00 zł
szt.
ADIDAS X 15.3 FG/AG JR S83183 vi
ADIDAS X 15.3 FG/AG JR S83183 vi
159,00 zł
szt.
adidas Gloro 16.2 FG AF4863
adidas Gloro 16.2 FG AF4863
219,00 zł
szt.
BUTY UMBRO GTCUP TF-J
BUTY UMBRO GTCUP TF-J
169,00 zł
szt.
Zestaw piłek Mini Wilson WTX
Zestaw piłek Mini Wilson WTX
99,00 zł
szt.
Adidas Performance F50 ADIZERO FG B34852
Adidas Performance F50 ADIZERO FG B34852
899,00 zł
szt.
Nowości
Poduszka Reprezentacja Polski
Poduszka Reprezentacja Polski
29,00 zł
szt.
Poduszka Jakub Błaszczykowski
Poduszka Jakub Błaszczykowski
29,00 zł
szt.
Poduszka Robert Lewandowski
Poduszka Robert Lewandowski
29,00 zł
szt.
Komplet pościeli Robert Lewandowski
Komplet pościeli Robert Lewandowski
120,00 zł
szt.
Spodnie Termo Colo Spike Senior
Spodnie Termo Colo Spike Senior
69,00 zł
Spodnie Termo Colo Spike Junior
Spodnie Termo Colo Spike Junior
60,00 zł
Koszulka termo Colo UNDER Jr
Koszulka termo Colo UNDER Jr
60,00 zł
Rękawice Select 03 Junior Blue
Rękawice Select 03 Junior Blue
69,00 zł
ENTIRE TRUST Roll Finger
ENTIRE TRUST Roll Finger
145,00 zł
ENTIRE TRUST Negative Cut
ENTIRE TRUST Negative Cut
145,00 zł
CHAMP JUNIOR Hybrid Cut
CHAMP JUNIOR Hybrid Cut
85,00 zł
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl